Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Vervanger SNOT gel door Strong Hold Gel

Vervanger SNOT gel door Strong Hold Gel

Vervanger SNOT gel door Strong Hold Gel

Wij krijgen heel veel de vraag of we een gel hebben die te vergelijken is met de snot van Crème of Nature. 

En het antwoord is JA , snot staat bekend om de extra sterke Hold en dat is wat je met onze STRONG HOLD GEL ook zeker zult hebben. 

 

Alleen is er meer te halen bij onze sterke gel. Wij gebruiken ingrediënten die het haar versterken, voeden en zoals je weet krijg je alleen de mooiste krullen als je haar ook gezond is. 

Wij zeggen JA tegen:

- hoogwaardige ingrediënten, hoge concentratie
So a liitle goes a long way. Je kunt onze Strong Hold Gel net zoals vele deden bij de snot verdunnen met water en nog steeds zal deze dus sterk blijven 

Wij zeggen NEE tegen:

- Aloe vera - kokos olie - argan olie - olijf olie 
Dit zijn hele fijne ingrediënten voor de huid en/of om mee te koken maar voor de krullen zijn ze niet ok. Er zijn betere ingrediënten zoals avocado. amandel, jojoba etc waar wij voor kiezen die het haar voeden maar niet verzwaren en die niet als proteïne kunnen reageren en je haar broos en droog kunnen maken bij een overload. 

Dus zoek jij een vervanger voor de SNOT GEL dan kun je de STRONG HOLD GEL gebruiken en je zult merken dat deze zelfs beter is voor je krullen. 

We hebben ook een 100ml try me size. 

 

Be Pretty. Be Curly. Be You. 

 

 

 

 

 

Mehr lesen

Hormones & Curls

Hormones & Curls

Yes, hormones can have a significant impact on curly hair. Hormonal changes influence hair texture, growth, and overall health. Here's how hormones affect curly hair: Pregnancy and Postpartum: Du...

Weiterlesen